foraje puturi TIPFOR

date contact

Inainte de a ne contacta sau de a ne trimite vreun mesaj va rugam sa cititi GDPR - regulamentul general de protectie a datelor. In ipoteza ca nu sunteti de acord va rugam sa nu ne oferiti datele dvs de contact. Tipfor SRL nu solicita si nu pastreaza date de identificare pentru nicio persoana, decat cele strict pentru a lua legatura cu aceasta.

telefon: 0729.104.692
e-mail: office@tipfor.ro
mesaj prin formular de contact
  In aceasta pagina gasiti:
 • » date de contact: e-mail, telefon, link spre formularul de contact, adresa noastra;
 • » localizare pe Google Maps in Timisoara;
 • » oferte de vanzare, inchirieri de utilaje;
 • » informatii despre noi;
 • » oferte de locuri de munca;

Avem sediul în Timisoara dar oamenii nostri sunt raspânditi în toata tara. Executam foraje acolo unde suntem chemati. Mai multe despre noi...
daca sunteti în Timisoara si vreti sa ne faceti o vizita va rugam sa veniti la adresa din Str. Vasile Loichita nr 1-3, c7, iar mai jos aveti localizarea în Google maps:
cautati-ne pe Google Maps

Foraje, echipa noastra...

Facem foraje de prin 2000, atunci când am decis sã punem pe picioare aceasta afacere. De ce tocmai cu puturi, cu apa potabila!? E greu de spus, dar poate veti intelege mai jos.
Suntem tineri. Ne-am format un colectiv raspandit in toata Romania. Altfel spus, executam foraje, puturi, sapam fantani oriunde ne chemati. Sunt cativa ani buni de cand aducem apa in casele oamenilor.
Cum am inceput? De la o amintire...
Se fãcea cã într-o zi de varã, sub un soare arzãtor , fântâna nu mai avea apã! Seceta fãcea ravagii în gospodãria bunicilor si în tot satul. Vitelor li se aducea apa cu cisterna de undeva, de departe...
Atunci, unul dintre noi si-a dat seama ca sa faci foraje poate fi un scop in viata. Sa faci fantani este aproape la fel de nobil cu a fi medic, caci de fapt salvezi viata. Sa faci puturi, sa aduci apa, sa omori arsita...
si mai multe despre noi...

Foram oriunde

Foraje si puturi oriunde in Romania, o ambitie care iata, a devenit posibila. In luna noiembrie a lui 2017, Tipfor SRL a achizitionat deja a cincea foreza!
foreza
Aceasta este de fapt si cea mai puternica din societatea noastra.
Evident, ne-am si apucat de treaba!

Oferte vanzare-cumparare utilaje

Foreza de vânzare
Inchirieri de generatoare electrice
Placute Vidia pentru instalatii de foraj din minerit sau puturi de apa

Cariere, locuri de munca

Vrei sa lucrezi în foraje pentru apa potabila? Suntem in permanenta cautare de personal. Avem nevoie de tineri care vor o munca adevarata, ceva barvatesc, asa cum vezi in filemele americane.
Trimite-ne un CV la adresa noastra de contact. Sau da-ne un telefon, cum crezi.

  Avem nevoie de barbati adevarati:
 • Sondori care stiu ce inseamna un foraj. Daca au experienta e si mai bine...
 • Sondori care nu stiu ce inseamna sa faci foraje dar vor sã invete. Bãrbati care vor sa-nceapa o viata noua!
 • Operatori pentru instalatiile de foraj
 • Soferi profesionisti.
 • Inginer geolog, hidrolog...
 • Asistent manager.

Utilajele noastre, partenerii nostri

Lucrãm cu foreze de la DeepRock. De ce am ales acest furnizor? Este unul dintre cei mai redutabili in sectorul nostru de activitate, respectiv în foraje puturi de adancime.
DeepRock se numãrã printre firmele americane de buna reputatie. Poate nu sunt atat de vechi in bransa, dar printre furnizorii de utilaje din domeniul, cu sculele lor se poate spa oricand un foraj de buna calitate.
Unul din primele lor utilaje este Hydra-Drill-ul, o instalatie de foraje mai degraba artizanale, dar care iata, si astazi se afla in productie.

Forajele noastre au tubulatura de la Valrom. Folosim tevi de plastic sau metal ale unuia dintre cei mai mari producatori. Desigur ca daca un client doreste alt tip de tevi pentru forajul sau... nu este nicio problema.